Igazi Olasz brand

 

Forever Unique Milánó szívében a Dóm közelében született meg, ahol ötvösök és mesteremberek nyitották meg első üzleteiket a középkorban.
Forever Unique ma ebben a környezetben készít kortalan, elegáns ékszerkollekciókat, melyek a gyémánt hibátlanságát magasztalják. 
A tökéletes tervezésű színes drágaköves- és gyémánt ékszereik a márka védjegyévé váltak. 

Kitünő Olasz kézművesség

A Forever Unique ékszerek kitűnő értéket képviselnek. A legkiválóbb szakemberek végzik el a drágakő kiválasztását, és az ékszer elkészítését. Az ellenőrzött, magas minőségű drágakövek a legjobb nemzetközi drágakő intézmény certifikációival vannak ellátva, mint a GIA, HRD és IIDGR, mindig innovatív értéktartó ékszerek tanúsítvánnyal.

 

 

 

Kollekcióink

 

Daily Chic – Napi elegancia

A Forever Unique a gyémántok természetességét, az ékszereik hétköznapi formáját hangsúlyozza. A Daily Chic kollekció sugárzó harmóniát teremt, darabjai a gyémántok lenyűgöző szegmensből ihletődtek meg. 

EVA

Ebben az innovatív erejű kollekcióban a Forever Unique a gyémántok tökéletes tisztaságát interpretálja, melyet 3 kreatív ékszer tervező alkotott. Az EVA szó az ő nevük kezdőbetűjéből áll.  
EVA kollekció az első nő szimbóluma is, mely a nőiességet hangsúlyozza. Rég várt gyűrűk egy nő abszolút egyediségéből inspirálódott.
Egy kollekció mely kiemeli a lenyűgöző szépségű Forever Unique ékszerek természetes gyémántjait.

LISA O. 

Az új Lisa O. márkájú kollekcióval a Forever Unique fiatalos lendületet ábrázolja. 
Lázadó, formabontó, a fiatalkora jellemző felhőtlen gondtalanság töri meg az ötvösség klasszikus szabályait és újra értelmezik a zománcozás antik technikáját egy új megjelenésű kortárs designban.

ALTER EGO

Forever Unique új, Alter Ego fantázianevű a kollekciója az egyediségre és a személyre szabhatóságra törekszik. 
Avantgard designja az olasz építészet géniuszától kapott ihletet, mely a térfogat, teljesség és üresség tanulmányozásából és a sima egybeilleszthető felületeken keresztül született meg.
Egyedi karakterű gyűrűk, melyek időtlen eleganciát sugallnak, tökéletes örök darabok a Forever Unique szakértő ötvöseitől-tervezőitől.

 

Certifikáciok

A Forever Unique ékszerek kitűnő értéket képviselnek. A legkiválóbb szakemberek végzik el a drágakő kiválasztását, és az ékszer elkészítését. Az ellenőrzött, magas minőségű drágakövek a legjobb nemzetközi drágakő intézmény certifikációival vannak ellátva, mint a GIA, HRD és IIDGR, mindig innovatív értéktartó ékszerek tanúsítvánnyal.

 


A gyémánt osztályozása 5 C-je

1. Colour=szín

A gyémántok színintenzitás szerint vannak értékelve D-Z ig.
A D betű a tiszta fehér köveket reprezentálja, míg a Z betű már a sárga és barna színűeket jelzi.

2. Clarity = tisztaság

A gyémántokban található, szabad szemmel nem látható zárványok mennyisége határozza meg a kő tisztaságát. A legmagasabb tisztasággal ellátott gyémántok FL(flawless) hibátlan/tökéleletes jelzéssel vannak ellátva.

3. Carat=karát

A gyémánt súlyát karátban mérik. A töredékek pontokban vannak meghatározva, egy pont egyszázad karáttal egyezik meg. Egy 50 pontos gyémánt az 0,50 karát.

4. Cut = vágás

A vágás alatt az arányok, a szimmetria és az aprólékos kidolgozás rangsorolását értjük. Egy szépen vágott gyémánt megragadja, vonzza a tekintetet, lélegzetelállító hatást eredményez. A vágás különböző alakú lehet. például kerek, princess, smaragd, ovál, szív, markiz.

5. Confidence = megbízhatóság

A gyémánt értéke túl megy a karátbéli értéken, vagy az esztétikusságán. Az összes gyémántunk megfelel a Kimberly folyamat követelményeinek, tiszteletben tartjuk a World Diamond Council (Gyémánt Világtanács) és az ENSZ célkitűzéseit.

 

Csomagolás

Ékszereinket értékes ajándékhoz illő exkluzív csomagolásban, ékszerdobozban adjuk át garanciajeggyel és certificate-tel.