Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hol tartsam az ékszereimet utazás közben?

Hol tartsam az ékszereimet utazás közben?

Erre a legegyszerűbb válasz az lenne, hogy otthon, mert ott van a legnagyobb biztonságba, de az ékszerek arra valók, hogy viseljük őket. Egy kis körültekintéssel pedig utazás és nyaralás közben is biztonságban tudhatjuk jegygyűrűnket, vagy kedvenc nyakláncainkat, óráinkat.

A legfontosabb, hogy előre átgondoljuk, milyen tevékenységet fogunk végezni az utazás során. Ha előre tudjuk például, hogy sok időt fogunk a vízben vagy a homokban tölteni, mindenképpen vegyük le az ékszereinket és tegyük olyan tárolóba, melyek megóvják a sérüléstől.

 

Ebbe nyújt igazán nagy segítséget a Stacker tárolódoboz-készlete. Ezekben az  ékszertartó dobozokban biztonságosan és jól átláthatóan tudjuk tárolni ékszereinket. A különböző méretű és típusú ékszerdobozok egymásra építhetőek, így az ékszertárolónk rugalmasan bővíthetők.

Csomagoljuk be kedvenc ékszereinket és kiegészítőinket egy elegáns cipzáras ékszerdobozba, hogy biztonságosan tárolhassuk, és ne kelljen kusza rendetlenséget kipakolni, amikor elérjük úti célunkat! Ékszerdoboz kollekciónk többféle méretben kapható, így akár az összes ékszerünket magunkkal vihetjük.  A Stackers ékszertárolókat úgy tervezték, hogy minden a helyén maradjon rekeszekkel és rugalmas hurkokkal, így bármennyire is zötykölődik a repülőgép vagy a vonat ékszereink védve vannak szállítás közben is.

 

Stackers, maga a minőség

A Stackers név több mint 40 országban jelenti a kifinomult eleganciát és a minőséget az otthoni és az utazás alatti tárolásban.

Termékeiket örömmel és megelégedettséggel használja többek között Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Marie Kondo is. Marie Kondo neve egyet jelent a rendrakás és a rendszerezés művészetével, ezért óriási elismerés, hogy a Stackers márkát bátran ajánlja követőinek,

A Stackers termékek gondosan kiválasztott alapanyagokból készülnek, és csak olyan gyárakkal működnek együtt, ahol maximálisan biztosított a fair trade termelés és kereskedelem elve, emellett pedig nagy gondot fordítanak a környezetvédelemre is.  A Stackers minden gyára rendszeres felülvizsgálaton esik át, hogy maximálisan betartsák a szigorú minőségi követelményeket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Stackers ékszerdoboz tárolódoboz
Az oldal tetejére