Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mutasd ki szerelmed a MyStyle ékszerekkel!

Mutasd ki szerelmed a MyStyle ékszerekkel!

Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, a történelem során mindig is különleges nap volt azok számára, akik szeretnek és szeretve érzik magukat. De miért is vált éppen ez a nap a szerelem ünneplésének időpontjává, és hogyan fejezheti ki egy jól megválasztott ékszer az érzelmeket mélyebben, mint száz szó?

Miért ez a nap a szerelmesek napja?

A Valentin-nap eredete az ókori Római Birodalom ünnepéhez, a Lupercaliához nyúlik vissza, amely a tavasz kezdetét és a termékenységet ünnepelte. A keresztény hagyományok átvétele és a Szent Valentin legendájával való összefonódása révén február 14. lett az a nap, amikor a szerelmesek kifejezhetik érzéseiket egymás iránt. Az évszázadok során ez a nap egyre inkább a szerelmi vallomások, ajándékok és romantikus gesztusok napjává vált.

Hogyan fejezheti ki a szerelmet egy jól megválasztott ékszer?

Egy ékszer nemcsak szépségéről és értékéről mesél, hanem arról a pillanatról is, amikor átadták, arról az alkalomról, amikor ajándékozták. Az ékszer az érzelmek, az emlékek megörökítésére is szolgál. Egy gondosan kiválasztott ékszer, mint a Life & Style MyStyle kollekciójából származó darab, személyes üzenetet hordoz. Ezek a különleges ékszerek önmagukban is csodálatosan mutatnak, de magukban hordozzák a folytatás ígéretét is, hiszen a kollekció darabjai egymással kombinálhatóak, kiegészíthetőek, és minden egyes darab remekül harmonizál egymással. Ha MyStyle ékszert ajándékozunk szerelmünknek Valentin-napra, többé nem kell törünk a fejünket, minek örülne más alkalmakkor, hiszen a széles kínálatból könnyedén választhatunk egy másik gyűrűt, a hozzá illő fülbevalót, nyakláncot és garantáltan örömet szerzünk vele. 


A különféle drágakövek, mint a smaragd, a rubin vagy a zafír, ráadásul különböző jelentéssel bírnak, például a szenvedélyt, az örök szerelmet vagy a hűséget szimbolizálják, míg a gyémánt tisztaságot és tartósságot képvisel. Egy ékszer a viselő számára állandó emlékeztető lehet az ajándékozó szeretetére és gondoskodására.

Milyen ékszert ajándékozzunk?

A Life & Style MyStyle kollekciójából választott ékszerek széles skáláját kínálja azok számára, akik szeretnék kifejezni szerelmüket a Valentin-napon. Legyen szó egy elegáns gyűrűről, egy szépséges nyakláncról drágakő medállal vagy egy ragyogó fülbevalóról, válasszon az érzéseinek megfelelő darabot:

Smaragd ékszerek: Az újjászületés és a termékenység szimbólumaként ismert smaragd tökéletes választás lehet, ha egy hosszú távú, virágzó kapcsolatot szeretne ünnepelni.

Rubin ékszerek: A rubin, a szenvedély és szeretet köve, a mély és intenzív érzelmek tökéletes kifejezője lehet.

•  Zafír ékszerek: A hűség és a kitartás szimbólumaként ismert zafír azoknak ideális, akik tartós és stabil kapcsolatot ápolnak.

• Fehér, barna és fekete gyémánt ékszerek: A gyémántok különböző árnyalatai különlegességet és egyediséget hozhatnak az ajándékba. A fehér gyémánt a tisztaság, a barna a melegség, a fekete pedig az erő szimbóluma lehet.

Az ékszerek minden darabja egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a szeretetet és tiszteletet kifejező, maradandó ajándékot adjunk. A Life & Style MyStyle kollekciójával együtt a Valentin-nap nemcsak a szerelmet ünnepli, hanem az egyéniséget és a stílust is, lehetővé téve mindenki számára, hogy megtalálja azt az ékszert, amely leginkább tükrözi a kapcsolatukat és az érzéseiket.

A Valentin-nap tehát tökéletes alkalom arra, hogy kifejezzük szeretetünket, és nincs ennél szebb módja ennek, mint egy gyönyörű ékszerrel, amely örökké magába zárja a szeretet lángját. Válasszon a Life & Style MyStyle kollekciójából, és tegye emlékezetessé ezt a szerelmesek napját!

Az oldal tetejére