Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A családi hagyományokat követve lettem az ékszerek szerelmese, hiszen édesapám 1986-ban nyitotta meg első óra-és ékszer üzletét. Itt kezdtem el én is dolgozni a tanulmányaim befejezése után ötvösként. 
Mindig vonzott a tervezés, lenyűgözött az ékszerek sokféle stílusa és időtlen szépsége. Ez inspirált arra, hogy 30 év tapasztalattal a hátam mögött önálló vállalkozásba fogjak, ahol az olasz ékszerkészítő mesterek szemet gyönyörködtető ékszerei mellett a saját álmaimat is megvalósíthatom.

Ebben a nem mindennapi vállalkozásban csodás partnerre leltem feleségem, Heni személyében, aki nem csak abban támogat, hogy szenvedélyemet, az ékszertervesét minél magasabb színvonalon űzzem, hanem saját márkánk megalkotására is ösztönzött. Így született meg a Life & Style brand, amely nevében is jelzi, hogy nem csupán egy szép ékszert akar adni a vásárlónak, hanem magát azt az életérzést, hogy minden ember egyedi és utánozhatatlan stílussal bír.


A nemzedékről nemzedékre átadott hagyomány a formatervezés és a stilisztikai innováció erősíti a márkánkat, hogy tovább fejlődjön és még több életezést adjon a Life & Style diamond ékszer viselőinek.
A Life & Style márkát az olasz ékszerkészítés évszázados hagyományai inspirálják. Ékszereink olasz alapanyagokból, kizárólag természetes drágakövekkel készülnek. A klasszikustól daraboktól a modern, elegáns stílusig bárki megtalálhatja nálunk a megfelelőt. 

Az új MyStyle kollekciók összeilleszthető, kombinálható ékszerei pedig az egyéniség és önkifejezés, drágakőbe csiszolt eszközei.

Válogass webáruházunkban a valódi drágakövekkel díszített ékszerek között. Bízunk benne, hogy megtalálod azt, amely a szívedhez szól, és úgy érzed, Neked készült és csak Rád vár.
Bármilyen kérdésed van, keress bennünket bizalommal, e-mailben vagy telefonon, vagy látogass el üzletünkbe, ahol nagy szeretettel várunk!

Vinnai Attila

Az oldal tetejére