Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tegye örökké emlékezetessé ünnepeit gyémánttal

Tegye örökké emlékezetessé ünnepeit gyémánttal
Májusnak két jeles ünnepe az anyák napja, majd a gyermek nap. Mindkét ünnep a szeretetről és a megbecsülésről szól. Mi lenne alkalmasabb mindezt kifejezni, mint az örökkévalóság legbecsesebb szimbóluma, a gyémánt Az ékszer kiváló ajándékötlet erre a jeles alkalomra, hiszen sokkal többet jelentenek, mint pusztán egy dísztárgy. Az ékszer emlékezetessé teszi az alkalmat, maradandó értéket jelent, amely mindig emlékeztetni fog az ajándékozó személyére is.

A gyémántról először mindenki ez eljegyzési gyűrűre asszociál, de ez a drágakő más alkalomra is tökéletes választás.
Gyémánt ékszert adni anyák napjára vagy gyermeknapra különösen kifinomult és elegáns gesztus lehet, hiszen ez a drágakő magának az örökkévalóságnak a jelképévé vált.
A természetes gyémánt nem csak a szerelem, hanem a megbecsülés és az elismerés szimbóluma is. Az anyák napjával köszöntjük az anyák, nagyanyát, keresztanyák áldozatos és fáradhatatlan munkáját, önfeláldozásukat. Míg a gyermeknappal ünnepeljük az élet folytatásának csodáját, az örök és eltéphetetlen köteléket, ami a szülők és gyermekük között van. A gyémánt ékszerek tehát azt jelzik, hogy az ajándékozó elismeri és tiszteletben tartja az anyák kemény munkáját és kitartását, vagy hogy büszke rá, hogy ilyen csodálatos gyermeke van.


A természetes gyémántok időtlen eleganciájukkal és rendkívüli szépségükkel állandó értéket képviselnek. Gyémánt ékszerek nagyon különleges ajándékok, amelyek egy nem csak az adott alkalom szólnak: egy életen át elkísérhetik a viselőjüket. 


A gyémántok emellett rendkívül sokoldalúak is, hiszen számos ékszertípusban megtalálhatók, beleértve a gyűrűket, nyakláncokat, karkötőket és fülbevalókat is.

A Life & Style ékszer webáruházban és a Nyíregyháza, Dózsa György utca 9. szám alatt található ékszerszalonban olasz kézműves ékszerek nagy gonddal összeállított kollekciójából válogathat. A kínálatban a Forever Uniqe, a Lisa O. márkák mellett felfedezheti a Life & Style ékszer saját, kombinálható ékszerekből álló kollekcióját is a MyStyle, amellyel mindenki könnyedén kifejezheti a saját ízlését és stílusát. Ez fiatalos, lendületes, színes ékszercsalád tökéletes választás minden alkalomra, hiszen legyen bármilyen jeles ünnep is, az ajándékozás nem okoz többé gondot. Például egy nyaklánc mellé később választhat fülbevalót, köves és sorköves gyűrűket, a gyémánt mellett színpompás drágakövekkel kiegészítve, és az ajándék garantáltan örömet szerez majd.


A Life & Style ékszer nagy gondolt fordít a minőségre. A drágakövek mind leellenőrzött forrásból származnak. Az ékszerekhez drágakő certifikáció is tartozik, amely igazolja, hogy Ön a legkiválóbb drágakövekből készült, maradandó értéket képviselő ékszereket kapja.

Az oldal tetejére