Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A kortalan szépség is megérdemli a csillogást

A kortalan szépség is megérdemli a csillogást

Bár nincsenek kőbe vésett szabályok arra vonatkozóan, hogy mit lehet, és mit nem lehet viselni egy bizonyos kor után, mégis azt kell hogy mondjuk, hogy az érettebb nők stílusérzéke olyan, mint a bor, és az évek múlásával egyre jobb és jobb lesz.

Minden ruhadarab, még ha nincs is rajta márkajelzés, üzenetet közvetít és a stílusunk meghatározásra szolgál. Ebben az értelemben vannak olyan ékszerek és drágakövek, amelyek segítenek kiemelni azokat a tulajdonságokat, amelyeket egy nő az évek során szerez, mint például: bölcsesség, elegancia, a belső tartás és az a tény, hogy tisztába van saját értékeivel.
A Life & Style ékszerei egy kortalan ideált szem előtt tartva készülnek. Eleganciát és kifinomultságot tükröznek, még a legvisszafogottabb stílusokban is. Az életkor előrehaladtával a kényelem egyre fontosabbá válik, de ez nem jelenti azt, hogy fel kell áldozni a stílust. A Life & Style ékszerek változatos formavilága és könnyű viselhetősége lehetővé teszi, hogy az idősebb korosztály is megtalálja azokat a darabokat, amelyek kényelmesen viselhetők, miközben stílusos megjelenést biztosítanak.

Gyűrűk

Egyes stylistok szerint az 50 év feletti hölgyeknek már nem szabad túlságosan csillogó ékszereket viselniük, de mi úgy gondoljuk, hogy ez nem teljesen igaz. Valójában a csillogó darabok, a fehér gyémánt és a ragyogó drágakövek csodálatosan kiemelik egy gyönyörű idősebb nő természetes szépségét. 
Ha gyűrűkről van szó, nincs olyan, hogy korhatár. Ha csak egy darabot viselünk, az legyen teljesen a mi stílusunk. 

Néhány reprezentatív darab ebben a kategóriában:
https://lifeandstyle.hu/eljegyzesi-gyuru-714-s
https://lifeandstyle.hu/eljegyzesi-gyuru-709-s
https://lifeandstyle.hu/eljegyzesi_gyuru_705_s


Nyakláncok

A nyakláncok az egyik legjobb szövetségesek, ha igazán stílusosak akarunk lenni. 
A gyöngysorok elegáns csillogásuk és a bölcsességgel való gondolati kapcsolatuk miatt a idősebb hölgyek kedvelt választása.
Nagyon jól viselhetők szinte minden stílussal, gyakorlatilag anélkül, hogy különösebb erőfeszítést kellene tenni azért, hogy harmóniába hozzuk megjelenésünket.
Azok számára, akik a konzervatívabb stílust kedvelik, de egy csipetnyi csillogással megfűszerezve, egy drágakővel ellátott arany medál lehet a megfelelő darab. A MyStyle kollekciójából választva nem csak a fehér gyémánt, de a zafír, a rubin és a smaragd ragyogását is magadon viselheted
Az olyan szemet gyönyörködtető drágakövek, nagyon könnyen kombinálhatók, és szinte bármilyen összeállításban jól mutatnak.

Ezekkel a nyakláncokkal biztos a siker:
https://lifeandstyle.hu/gyemant-nyaklanc-rubin-009-011ct
https://lifeandstyle.hu/gyemant-nyaklanc-rubin-009-011ct
https://lifeandstyle.hu/gyemant-nyaklanc-zafir-009-011ct


Karkötők

A karkötőkkel nagyon könnyű dolgunk van, legalábbis jobban, mint a többi ruhadarabbal, hiszen vannak klasszikus lehetőségek, amelyek nagyon jól illenek minden korosztályhoz.
A gyöngy karkötők kortalan szépségét nem győzzük kihangsúlyozni, ám ezeket inkább csak alkalmi viseletre javasoljuk.
Az alapékszer a „ma megveszem és örökké viselem" kategóriában, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy bármely nőt egész életében öltöztesse, egy arany, vagy fehérarany karkötő. 
Az extravagánsabb stílushoz pedig remekül passzolnak a Lisa O. gyémántkővel díszített karkötői, hiszen itt lehetőséged van arra is, hogy olyan színpalettájú ékszert válassz, amelyik megragadja a szemed vagy illik a stílusodhoz.

Néhány stílusos karlánc a kínálatunkból:

https://lifeandstyle.hu/arany-karlanc-gyemant-005ct-na-gioia-piros-feher-1413
https://lifeandstyle.hu/arany-karlanc-gyemant-005ct-na-gioia-rozsaszin-lila-1416
https://lifeandstyle.hu/gyongy-karlanc-8-mm

Fülbevalók

Sok hölgy vallja, hogy nyaklánc vagy esetleg karkötő nélkül is átvészelhetjük a napot, de a fülbevaló valami más. Alap darab, mely szinte nélkülözhetetlen.
Egy jó fülbevaló bájosan keretezi az arcot, és így nélkülözhetjük a felesleges sminket, megmutathatjuk csodálatos bőrünket és természetes megjelenésünket. Egy elegáns aranyfülbevaló szinte mindenkinek jól áll, és a drágakövekkel díszítve még kifinomultabb lehet.


Az igazán stílusos hölgyek a szemük színével harmonizáló drágaköveket választanak, melyek finoman hívják fel a figyelmet a csillogó, bölcsességet sugárzó tekintetre.
A gyöngy természetesen a fülbevalók esetében is a legtökéletesebb választás, amit akár hétköznapokon is bátran viselhetünk, mert a legvisszafogottabb megjelenést is stílusossá varázsolja.

Ezek a termékek biztosan elnyerik tetszésedet:

https://lifeandstyle.hu/fulbevalo-gyongy-bedugos-sarga-6mm
https://lifeandstyle.hu/fulbevalo-gyongy-patentos-feher
https://lifeandstyle.hu/gyemant-fulbevalo-feher-020ct-1888


Keresd a kortalan eleganciát a Life & Style webáruházban

Az igazság az, hogy az életkor nem határozza meg azt a stílust, amelyet egy nő szeretne és viselni tud, de bizonyos esetekben egyes darabok csodálatosan kiemelhetik az öltözékünket, vagy hangsúlyozhatják viselője egyéniségét.
A Life & Style webáruház kínálatában biztosan megtalálod azt, ami kortalan szépségedet még jobban kiemeli.

Az oldal tetejére