Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Mutasd ki szerelmed a MyStyle ékszerekkel!

Mutasd ki szerelmed a MyStyle ékszerekkel!

2024. 02. 07. 10:22:44

Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, a történelem során mindig is különleges nap volt azok számára, akik szeretnek és szeretve érzik magukat. De miért is vált éppen ez a nap a szerelem ünneplésének időpontjává, és hogyan fejezheti ki egy jól megválasztott ékszer az érzelmeket mélyebben, mint száz szó?

A gyöngyök titkai 2 rész

A gyöngyök titkai 2 rész

2024. 01. 31. 13:50:07
Sorozatunk második részével folytatjuk a gyöngyök mesés világának felfedezését. Ebben a részben a gyöngytenyésztés folyamatába nyerhetsz betekintést, megismerve az emberi beavatkozás csodáját és a természet valódi egyediségét. Ismerjük meg hát a gyöngytermelés titkait!
Mit jelent, ha ékszert ajándékozunk egy férfinak Valentin napra?

Mit jelent, ha ékszert ajándékozunk egy férfinak Valentin napra?

2024. 01. 17. 10:22:06

Valentin-nap közeledtével sok hölgy találja magát azon a dilemmán, hogy milyen ajándékot válasszon párjának. Bár hagyományosan az ékszerek inkább a nők körében népszerű ajándékok, egyre több hölgy ismeri fel, hogy egy jól megválasztott ékszer férfiaknak is kifejező és személyes ajándék lehet.

A gyöngyök titkai 1. rész

A gyöngyök titkai 1. rész

2024. 01. 08. 16:36:28
A gyöngyöknek rengeteg fajtája létezik, de kevesen tudják, hogy több mint 600 éves, gazdag és mély történelmük is van. Ebben az új blogsorozatunkban bemutatjuk, hogyan váltak a hatalom és gazdagság szimbólumává a történelem során. Kísérj el minket ezen az izgalmas utazáson, és fedezzük fel együtt a gyöngyök lenyűgöző világát!
Minden kislány imádja a fülbevalókat!

Minden kislány imádja a fülbevalókat!

2023. 12. 12. 09:38:19
Egy kislány első fülbevalójának kiválasztásakor sok szempontot kell figyelembe venni a szülőknek. Ezzel a blogbejegyzéssel ezt a feladatot szeretnénk megkönnyíteni. Ehhez a Life and Style webáruház legújabb kollekcióját, a Lisa gyermekfülbevalókat hívjuk segítségül. a Lisa fülbevalók biztonságos tervezése nem csupán a kényelmet és a védelmet szem előtt tartva készült, hanem az esztétikai szépséget is megőrzi. Ez teszi őket ideális választássá a legkisebbek számára, akik így biztonságosan és büszkén viselhetik első ékszereiket.
Lánykérés a karácsonyfa alatt

Lánykérés a karácsonyfa alatt

2023. 11. 27. 17:54:08

A karácsony mindig is a szeretet, az összetartozás, és az ajándékozás időszaka volt. Nem meglepő tehát, hogy sok pár számára ez az év legromantikusabb része, különösen, ha egy életre szóló elkötelezettségről van szó. A Life & Style ékszer webáruház különleges gyémánt jegygyűrűk széles választékával várja azokat, akik karácsonykor szeretnék feltenni élete nagy kérdését.

Romantikus és humoros szövegek a tökéletes lánykéréshez

Romantikus és humoros szövegek a tökéletes lánykéréshez

2023. 10. 31. 09:27:06
Ha azt tervezed, hogy megkéred kedvesed kezét, először a megfelelő gyűrűt kell megtalálnod. Szerencsére a Life & Style webáruház óriási választékából könnyedén kiválaszthatod azt a gyémántgyűrűt, mely a leginkább kifejezi szerelmedet.
A drágakövek és a Hold

A drágakövek és a Hold

2023. 10. 17. 15:57:53
 

A drágakövek sejtelmes csillogása és a Hold misztikus ragyogása két olyan dolog, amely mindig is elbűvölt bennünket, embereket. Nem csoda hát, ősrégi összefonódást sejtetünk közöttük. Fedjük fel közösen a természetes drágakövek és a holdfázisok közötti lehetséges kapcsolatot.

 
Egy gyűrű, ami összeköt

Egy gyűrű, ami összeköt

2023. 10. 13. 15:16:01

A házasságkötés nem csupán egy egyszerű szertartás, hanem egy életre szóló ígéret, mely két szív közötti szeretet és hűség megpecsételése. A varázslat azonban nem a nagy napon kezdődik, hanem sokkal előtte, amikor a választott gyűrű átadásra kerül. A Life & Style számára az a cél, hogy ezen utazás minden pillanatát különlegessé tegye természetes gyémánt és drágakő gyűrűkollekciójával.

Tégy velünk egy sétát a gyémántok világába - Ismerd meg a 4 C-t!

Tégy velünk egy sétát a gyémántok világába - Ismerd meg a 4 C-t!

2023. 10. 02. 12:31:22
A gyémántok lenyűgöző szépsége és kifinomultsága miatt különleges helyet foglalnak el az ékszervilágban. Minden egyes gyémánt egyedi és káprázatos, azonban nem minden gyémánt egyenlő. A gyémántok minőségét négy alapvető tényező, a csiszolás (cut), szín (color), tisztaság (clarity) és karát (carat) határozza meg. Ezen minősítési rendszer a „4 C”-ként ismert.  Nagyon fontos ismernünk ahhoz, hogy megfelelő döntéseket hozzunk gyémánt vagy gyémántkövet magába foglaló ékszerek vásárlása során. A Life & Style ékszer ezen bogbejegyzésének az a célja, hogy a gyémántok minősítési rendszerének ismeretével felvértezve könnyebben találd meg a tökéletes ékszert.
Az oldal tetejére