Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.000FT FELETT INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 12.000FT FELETT INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
MINŐSÉGI GARANCIA MINŐSÉGI GARANCIA
TERMÉSZETES DRÁGAKÖVEK TERMÉSZETES DRÁGAKÖVEK

Blog

Tegye örökké emlékezetessé ünnepeit gyémánttal

Tegye örökké emlékezetessé ünnepeit gyémánttal

2023. 05. 11. 09:45:12
Májusnak két jeles ünnepe az anyák napja, majd a gyermek nap. Mindkét ünnep a szeretetről és a megbecsülésről szól. Mi lenne alkalmasabb mindezt kifejezni, mint az örökkévalóság legbecsesebb szimbóluma, a gyémánt Az ékszer kiváló ajándékötlet erre a jeles alkalomra, hiszen sokkal többet jelentenek, mint pusztán egy dísztárgy. Az ékszer emlékezetessé teszi az alkalmat, maradandó értéket jelent, amely mindig emlékeztetni fog az ajándékozó személyére is.
A ballagás egy korszak lezárása. Zárja ékszerbe az emlékeket!

A ballagás egy korszak lezárása. Zárja ékszerbe az emlékeket!

2023. 04. 28. 12:53:44

Az iskolai ballagás egy nagyon fontos esemény. Egy olyan élmény, amely egy életen át emlékezetes marad. Az általános iskolai ballagás nyolc év lezárása, az első lépés a megálmodott jövő felé, a középiskola kezdete. A középiskolai ballagás pedig a gyerekkor lezárása is egyben, mellyel kezdetét veszi a nagybetűs ÉLET is. Az iskolába járás évei rengeteg élménnyel és értékes tapasztalattal gazdagítanak mindenkit, és a ballagás az, amikor véglegessé válik a búhttps://lifeandstyle.hu/mystylecsú az iskolától és a diáktársaktól. Ez egy mérföldkő a fiatalok életében, amit érdemes mindig emlékezetesnek megőrizni.

Személyes konzultáció a Life & Style ékszerszalonban!

Személyes konzultáció a Life & Style ékszerszalonban!

2023. 04. 27. 15:02:51
Ha szereted az ékszereket, kíváncsi vagy a gyémántok rejtélyeire, vagy csak szeretnél szakértő tanácsokat kapni az ékszervásárláshoz, akkor itt a helyed! A Life & Style Diamond ékszerüzletben havonta egyszer lehetőséged van részt venni egy különleges beszélgetésen és konzultáción az ékszerekről és a gyémántokról, amelyet díjmentes, az előzetesen regisztrált érdeklődőknek tartunk a Nyíregyháza Dózsa György utca.9. szám alatti ékszerszalonunkban.
Természetes vagy mesterséges gyémánt? Melyiket válasszam?

Természetes vagy mesterséges gyémánt? Melyiket válasszam?

2023. 04. 03. 13:39:51

Amikor ékszert választasz, egyik legfontosabb szempont az anyagminőség. Az ékszerekben a gyémántok kétségtelenül az egyik legkedveltebb alapanyagok. Azonban, amikor gyémánt ékszereket választasz, szembe találhatod magadat a mesterséges és természetes gyémántok közötti választással.

Találkozzunk a Sweet Wedding Kiállításon!

Találkozzunk a Sweet Wedding Kiállításon!

2023. 03. 13. 15:23:37
Az esküvő és annak tökéletes megszervezése az egyik legfontosabb és legizgalmasabb időszak az életetekben. Minden lány álma egy gyönyörű esküvő, ahol minden tökéletes és ahol azok a szeretteink jelen vannak, akikkel együtt szeretnénk megünnepelni ezt az alkalmat.
Mert ha igaz, hogy a gyémánt örök, akkor tegyük őket szórakoztatóvá! - Interjú Lisa O-val

Mert ha igaz, hogy a gyémánt örök, akkor tegyük őket szórakoztatóvá! - Interjú Lisa O-val

2023. 02. 28. 14:08:17
Az olasz ékszertervező Lisa O., munkássága a minimalizmusra és a geometrikus formákra épül. Az ékszerei letisztult, modern és időtlen stílust képviselik, és kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, mint például arany, ezüst és drágakövek. Lisa O. az ékszerei mellett a környezetvédelemre is odafigyel, és a fenntartható anyagokat részesíti előnyben. Az ékszerei között megtalálhatók fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk és karkötők is. A tervező munkássága sokak szerint a minimalizmus és a luxus tökéletes egyvelege, és az egyszerű formákban rejlő szépséget tárja fel. Vele beszélgetünk most.
Adhatunk ékszert ajándékba egy férfinak?

Adhatunk ékszert ajándékba egy férfinak?

2023. 02. 24. 16:28:21
Erre a kérdésre a válaszunk egy nagy, határozott IGEN! Amikor felmerül a kérdés, hogy mit adjunk egy férfinak ajándékba, az ékszer az egyik legutolsó dolog, ami eszünkbe jut. Pedig típusú egy ilyen ajándék nagyon különleges és személyes lehet, ha körültekintően választunk. Rugaszkodjunk most el egy kicsit az óráktól, ami bizonyos fokig beleilleszkedik a férfi-ékszer kategóriába és vizsgáljuk meg a többi lehetőséget is.
Rendszerezd az életed a Stackers segítségével

Rendszerezd az életed a Stackers segítségével

2023. 01. 26. 12:08:27
  

 

Te is biztosan sokszor elhatároztat már, hogy nagyobb rendet tartasz otthon, a munkahelyeden vagy a táskádban. A rendteremtésnek akkor van igazán értelme, ha nem csak munkának fogjuk fel, hiszen az igazi rendszerezés boldoggá és elégedetté tesz. Ebben segítenek a Stackers praktikus, elegáns, és kiváló minőségű tároló dobozai, rendszerezői, utazó készletei.

A Stackers letisztult, kifinomult stílusa, elegáns formatervezése és visszafogott színvilága remekül mutathat otthonunkban, és utazó neszesszerei minden stílussal remekül harmonizálnak.

 
 
Hol tartsam az ékszereimet utazás közben?

Hol tartsam az ékszereimet utazás közben?

2023. 01. 26. 10:20:19

Erre a legegyszerűbb válasz az lenne, hogy otthon, mert ott van a legnagyobb biztonságba, de az ékszerek arra valók, hogy viseljük őket. Egy kis körültekintéssel pedig utazás és nyaralás közben is biztonságban tudhatjuk jegygyűrűnket, vagy kedvenc nyakláncainkat, óráinkat.

Hogyan válassz megfelelő eljegyzési gyűrűt a párodnak?

Hogyan válassz megfelelő eljegyzési gyűrűt a párodnak?

2023. 01. 20. 13:46:30

Nagyon nehéz feladat kiválasztani a tökéletes eljegyzési gyűrűt a partnered számára. Végül is ez egy olyan ékszer, amelyet arra szánsz, hogy egy életen át viselje majd a kedvesed. Éppen ezért tükröznie kell a szerelemet, amin osztoztok és az elkötelezettséget is.

Íme néhány tipp, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes eljegyzési gyűrűt annak, akit a világon a legjobban szeretsz. 

Az oldal tetejére