Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ébreszd fel magadban a szenvedély tüzét a MyStyle rubinköves ékszerek viselésével!

Ébreszd fel magadban a szenvedély tüzét a MyStyle rubinköves ékszerek viselésével!

Most egy újabb drágakő titkaiba nyerhetünk bepillantás. Ezúttal történetünk középpontjában a rubin áll. A rubin egy lenyűgöző drágakő, amely évszázadok óta múzsaként ihleti meg az ékszerészeket, akik a szenvedély vörös kövét, szemet gyönyörködtető ékszerekbe foglalják. Utazzatok együtt a rubin világába, és fedezzük fel, mitől olyan különleges és mi mindent fejezhetünk ki ennek a drágakőnek a viselésével.

A rubin is a korundok családjába tartozik, és az egyik legnépszerűbb vörös színű drágakőként ismert. Vörös színárnyalatai – a rózsaszíntől a bíborig vagy a barnásvörösig – a kő króm, és vastartalmától függenek. A rubin a szenvedély, a szerelem és az élet tüzének szimbóluma, ami számos kultúrában különleges jelentőséggel bírt.


Évszázadokkal ezelőtt a rubint ereklyetartókban és koronákba foglalták, az uralkodók és királyok kedvelt drágaköveként tartották számon. 
Több mint 4000 éve, az ókori Kínában és Indiában a „drágakövek királyának” nevezték a rubintokat. Úgy tartották, hogy ezek a kövek sárkányok vérének cseppjei, viselőjét legyőzhetetlenné teszik, nem mellesleg pedig ellenállhatatlan fizikai vonzerőt is kaphatnak rubin ékszerektől. Éppen ezért a katonák páncélját ugyanúgy díszítették vele, mint a nemesek ruháit vagy az uralkodók koronáit. 
Az indiai kultúrában a rubint a "Mások Királya" – ként nevezték, értéke akkoriban a gyémántéval vetekedett, de és csak az igazán előkelő emberek viselhették. Az ókori perzsák azt hitték, hogy a rubin védelmet nyújt a veszélyektől, és megszabadítja a lelket a negatív gondolatoktól. Az egyiptomiak pedig a nap és az örök élet jelképeként tisztelték.
A rubin nem csupán szépségével ragadja meg az embert. A rubin az élet tüze és a szenvedély jelképe, és ennek megfelelően viselése fokozhatja a lelkesedést és életörömet. A rubint gyakran az élet megtisztításának és a szeretet megerősítésének szimbólumaként értelmezik. A hiedelmek szerint a rubin erősíti a szívcsakrát és segít az érzelmi sebek gyógyításában.


A Life & Style webáruház Mystyle kollekciójában megtalálható gyönyörű rubin köves ékszerek, az elegancia és a szenvedély szimbólumait hordozzák magukban. A rubinköves ékszerek remekül kombinálhatóak a kollekció többi darabjával. 
A rubin egy olyan drágakő, amely a szenvedély és az élet tüzének szimbóluma, és ennek megfelelően hordozza magában az emberi érzelmek gazdagságát. Lépj be te is a Life & Style ékszerek varázslatos világába, és engedd meg, hogy a rubinköves ékszerek megigézzenek és érzelmekkel töltsenek fel. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyémánt gyűrű MyStyle rubin
Az oldal tetejére