Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mutasd meg saját stílusod

Mutasd meg saját stílusod
 Amikor két vagy több gyűrűt ugyanazon az ujjunkon szeretnénk viselni, nagyon oda kell figyelnünk, hogy a gyűrűk stílusban, színben, anyagukban, vastagságban passzoljanak egymáshoz. Ez a probléma először általában az eljegyzési gyűrű viselésekor szokott felbukkanni, hiszen ez az a gyűrű, amihez később stílusban illenie kellene a karikagyűrűnek, az évfordulós gyűrűknek, sőt, a többi, naponta visel ékszerünknek is.
 

Erre a problémára kínál tökéletes megoldást a Life&Style különleges, variálható ékszerkollekciója a MyStyle. Ezek gyönyörű ékszerek számtalan módon kombinálhatóak egymással, így mindenki saját maga állíthatja össze az egyéniségét leginkább szimbolizáló gyűrűket, a hozzájuk illő fülbevalókkal, medálokkal kiegészítve.

 

A kiváló minőségű, egyenletes színű drágakövek számtalan kombinációs lehetőséget kínálnak, így biztosak lehetünk benne, hogy az összeállításunk egyedi lesz.

A gyűrűk mindegyike természetes kövekből készül, a klasszikus fehér gyémánt csillogó tisztasága mellett válogathatunk a smaragd, zafír, rubin színkavalkádjábán, vagy választhatjuk a barna és a fekete gyémánt klasszikus eleganciáját. A sorköves gyűrűket tetszés szerint kombinálhatjuk, sőt, kiegészíthetjük a kollekció letisztult karikagyűrűivel is.

A fehér gyémánt eljegyzési gyűrű, mint a lánykérés hagyományos kelléke, a szerelem tisztaságának jelképe, szintén megtalálható a MyStyle kombinálható gyűrűkollekciójában. Ez a köves gyűrű szintén bővíthető, kiegészíthető a készlet többi darabjával.

És hogy az kollekciónk teljes legyen, választhatunk az ékszercsaládból színben és stílusban összeillő fülbevalót és medált is.

A Life&Style ékszerkollekciója a kiváló olasz minőséget képviseli, minden ékszer természetes drágakőből készült és drágakő certifikációval igazolt eredetűek.

Az oldal tetejére