Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.000FT FELETT INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 12.000FT FELETT INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
MINŐSÉGI GARANCIA MINŐSÉGI GARANCIA
TERMÉSZETES DRÁGAKÖVEK TERMÉSZETES DRÁGAKÖVEK

Mutasd meg saját stílusod

Mutasd meg saját stílusod
 Amikor két vagy több gyűrűt ugyanazon az ujjunkon szeretnénk viselni, nagyon oda kell figyelnünk, hogy a gyűrűk stílusban, színben, anyagukban, vastagságban passzoljanak egymáshoz. Ez a probléma először általában az eljegyzési gyűrű viselésekor szokott felbukkanni, hiszen ez az a gyűrű, amihez később stílusban illenie kellene a karikagyűrűnek, az évfordulós gyűrűknek, sőt, a többi, naponta visel ékszerünknek is.
 

Erre a problémára kínál tökéletes megoldást a Life&Style különleges, variálható ékszerkollekciója a MyStyle. Ezek gyönyörű ékszerek számtalan módon kombinálhatóak egymással, így mindenki saját maga állíthatja össze az egyéniségét leginkább szimbolizáló gyűrűket, a hozzájuk illő fülbevalókkal, medálokkal kiegészítve.

 

A kiváló minőségű, egyenletes színű drágakövek számtalan kombinációs lehetőséget kínálnak, így biztosak lehetünk benne, hogy az összeállításunk egyedi lesz.

A gyűrűk mindegyike természetes kövekből készül, a klasszikus fehér gyémánt csillogó tisztasága mellett válogathatunk a smaragd, zafír, rubin színkavalkádjábán, vagy választhatjuk a barna és a fekete gyémánt klasszikus eleganciáját. A sorköves gyűrűket tetszés szerint kombinálhatjuk, sőt, kiegészíthetjük a kollekció letisztult karikagyűrűivel is.

A fehér gyémánt eljegyzési gyűrű, mint a lánykérés hagyományos kelléke, a szerelem tisztaságának jelképe, szintén megtalálható a MyStyle kombinálható gyűrűkollekciójában. Ez a köves gyűrű szintén bővíthető, kiegészíthető a készlet többi darabjával.

És hogy az kollekciónk teljes legyen, választhatunk az ékszercsaládból színben és stílusban összeillő fülbevalót és medált is.

A Life&Style ékszerkollekciója a kiváló olasz minőséget képviseli, minden ékszer természetes drágakőből készült és drágakő certifikációval igazolt eredetűek.

Az oldal tetejére